Wejdź na wyższy poziom maestrii, skuś się na pełną pasji i niezwykłych doznań przygodę kulinarną. Kiedy zaczniesz kroić oprawnymi w białą, byczą kość damasceńskimi, japońskimi nożami z serii White Bull Bone, dziełem rąk legendarnego mistrza Takeshi Saji, poznasz prawdziwą moc proszkowej stali R2. Jej ostrość sięga niezwykłego poziomu dzięki twardości na poziomie aż 63 stopni HRC w skali Rockwella.
Bardzo potężne, masywne, doskonale leżące w dłoni rękojeści z jasnej, znaczonej ciemnymi smugami byczej kości przywodzą na myśl noże sprzed tysięcy lat. Zwróć też uwagę na niezwykły kunszt łączenia jasnej i ciemnej stali, która tworzy niezwykle intrygujący damasceński wzór na ostrzach noży. Taka klinga może wyjść wyłącznie spod ręki prawdziwego magika stali.