Tomek Krasowski, nasz ulubiony kucharz, niezwykle ceni sobie stalowe patelnie marki Demeyere. Powiemy w tajemnicy, że tak się do nich przywiązał, że nie chciał korzystać z niczego innego (a sprzętu w naszym studio pełno).
Tomek zaproponował przepyszne, bardzo luksusowe (a, wbrew pozorom, wcale niedrogie) danie - łososia w porach w cieście francuskim. Niemal wszystko przygotowane za pomocą stalowych patelni Demeyere - w filmie zobaczysz aż trzy stalowe zjawiska - patelnie Industry, ProLine i ControlInduc (tę ostatnią z powłoką nieprzywierającą).
Jak się okazuje, patelnie są „dobre na wszystko” - możesz w nich przygotować wysublimowany sos, przygotować pyszną rybę. Ważne, żeby korzystać z naprawdę doskonałego sprzętu.
Mamy nadzieję, że nasz film da Ci poczucie, z jak doskonałym sprzętem mamy do czynienia. Wierzymy, że dołączysz do grona wielkim miłośników marki Demeyere.